STANG UT LETER ETTER DE RETTE FOLKENE!

Nytt år, nye muligheter. Ny utgave av Stang Ut skal lages og tradisjonen tro trengs det folk.
-Lay Out, han som så ypperlig gjorde dette arbeidet i forrige utgave har dessverre ikke tid til. Veldig synd, så dermed trengs det en som kan ta den jobben.
-Skribenter, vi er noen skribenter men vi veit det er mange der ute med en veldig god penn. Vi stiller ikke store krav, men det bør handle om Vålerenga eller god tribunekultur ellers. Det jobbes også med å få www.stangut.no opp å gå igjen. Pluss at vi har en facebook siden. Andre sosiale medier holder vi oss unna inntil videre. Papir er viktigst, men får vi ikke nok folk. Kan det fort bare bli nettfanzine. Men vi veit at det er mange der ute som fint kunne få en pallplass i Tastaturligaen. Så hva venter du på?
-Flere selgere, vi har noen trofaste som hjelper oss, pluss to steder som selger for oss. Vålerenga Sjappa og Vålerenga Vertshus.
Er dette noe for deg?. Ta kontakt på : kjelstrup.mikkel@gmail.