En vakker dag

Jeg rusler den korte veien til jobben som er Vålerenga Skole. Møter på  Are Volmert Sørensen som jobber som lærer der. Over en kaffekopp prater vi om løst og fast. Jeg spør om hva skjer med Islandsgate a?, Etter første låta For Enga, hva skjer?. Jo 10 nye låter klare, men mangler ti tusen spenn for å gå i studio. Da gikk det noen tanker igjennom hodet, var jo en stund siden det hadde blitt gitt ut skikkelig Vålerenga musikk.  Kommer da på ideen pengeinnsamling for bandet, klarer å dra inn ca 16 500 spenn og bidragsytere er Ikaros, Klanen, Tribuneshoppen og ikke minst privatpersoner. Tusen takk til alle og med bidraget fra Klanen så måtte bandet spille på Børst & Ball i midten av juni. Dagen kom det var knall sol i Oslo og ikke minst over konsertstedet i skateparken til Gamlebyen sport & fritid. Ølet var billig, og selvsagt hadde man satt opp stand med t-skjorter man solgte. Gutta leverte virkelig varene og veldig mange var positiv overraska. Mange hadde bare hørt første låta For Enga. Så spørsmålene haglet, i positiv fortegn. Når kommer skiva, dette var veldig bra, godt det kom noe ny supportermusikk. Ikke lenge etter dette her kom det henvendelse fra klubben om å spille låta For Enga på stadion. Veldig moro det, dessverre ikke når gutta kommer ut til kamp men når det skal ut å varme opp. Positivt det, skal nok litt til før større endringer, kanskje når man flytter hjem til egen stadion i 2017?

Etter suksessen på Børst & ball gikk bandet i studio, med hjelp fra sangglade gutter fra Ikaros til koring. Utover høsten har det vært gjesteopptreden i Radio 0658  sin podcast, Holdt en trubadur konsert på julebordet til Radio 0658 på Vålerenga Vertshus. Ikke minst fått ett langt bra intervju i Aperopet sin spalte i Dagsavisen, vært på Kvegpels podcasten til brødrene Schau på Radio Nova. Så slapp man skiva digitalt 9.desember. Fra 16.desember kan man kjøpe billetter til releasekonserten på Enga bar 20.januar.
Der koster det kun 100 spenn, det blir også muligheter å kjøpe t-skjorter

Veien videre i 2017?. Mange muligheter, få er spikra enda. Men det blir en konsert i bakgården til Vålerenga Vertshus til sommeren. Tar gjerne en ny konsert på Børst & Ball også, så regner jeg med at folka på Valle leser dette og at Islandsgate blir booka når det gjelder åpninga av ny stadion.  Skiva kommer også på vinyl, for vinyl  er det folk vil ha sies det. Så følg med, det gjør du best via sosiale medier som Facebook, Twitter & Instagram

Mikkel