VÅLERENGA PODCAST – RADIO 0658

Podcast’er finnes det flust av, men i Vålerengamiljøet har det ikke vært så mange. Det var for 5-6 år siden en som het Østkantsendinga med noen glade herrer. Så var det =Engaradio som prøvde med livesending en kort periode.
Etter det var det stille veldig lenge, men våren 2016 fant to gamle travere i supportermiljøet ut at vi hadde lyst å gjøre sammen.
Espen Knutsen og Mikkel Kjelstrup fant kjemien og ble enig om at dette kan vi gjøre.
Første sending eller opptak ble gjort august 2016. Vi har pr.dags dato spilt inn 9 episoder på ulike lokasjoner, noen med to gjester, noen med en gjest, og også uten gjester.
Mange tror kanskje at vi kun slenger dritt og rakker ned på folk. Det gjør vi definitivt ikke. Vi sparker gjerne i øst og vest om det trengs, men vi gjør dette først og fremst som et positivt supplement til supportermiljøet, som delvis er sulteforet på info fra ulike hold.
Vi har møtt en del motbør. Om det er fordi det er oss to, Espen, eller bare meg vites ikke. Men om vi gir oss? ikke faen.
Vi tar gjerne i mot ris og ros, innspill til temaer og forslag til gjester. Lik oss gjerne på Radio 0658 sin facebook-side.
Hvor finner du podcasten? Søk opp Radio 0658 på soundcloud.com – der ligger vi – av og for Våletengafans.
Innen Nye Jordal Amfi er klar, lover vi herved en livesending. Så da er det bare å glede seg.
Tusen takk til alle lyttere og dere som har bidratt, ingen nevnt ingen glemt!
Sjekk ut vår siste sending hvor Vålerengasjef, Erik Espeseth er frittalende gjest.

Hilsen Radio 0658

Mikkel