Du jobber for flere enn bare deg sjæl..

Vi skriver 1.februar, ny måned og med ny daglig i leder i klubben. Allerede første dag smeller det en bombe. Vålerenga ansetter to nye hoder i administrasjonen.
Inn kommer Micahel Boll(Salgssjef) og Espen Bjørneseth(Klubbassistent og prosjektleder).
Mr. Boll har jeg ikke kjennskap til, men jeg registrerer at han har en fotballfaglig bakgrunn, salgsutdanning og 10års erfaring med salg og marketing. Vålerenga trenger profesjonelle medarbeidere til slike oppgaver.
Med seg på laget har han «superbloggeren» Espen Bjørneseth, som skal jobbe med privatmarkedet, samt lede et prosjekt som har fått navnet «På kamp med Vålerenga».

Da Morten Nydal ble ansatt som daglig leder ble jeg umiddelbart skeptisk til ansettelsen, og dette har ikke noe med Morten å gjøre som person, men jeg ønsket og forventet en klar og tydelig leder med fotballfaglig bakgrunn i en slik rolle. Men med tiden har jeg bearbeidet denne ansettelsen og til slutt blitt enig med meg selv om at jeg skal gi det en sjanse.

Etter ansettelsen av Espen Bjørneseth sitter jeg igjen med en god del spørsmål.
Hvilken faglig vurdering ligger til grunn? Hva har denne kandidaten utover det hans forgjengere har hatt? Enda en ansettelse fra den uavhengige supporterklubben Klanen og inn i klubbens administrasjon? Og sist men ikke minst så kommer jeg ikke unna å spørsmålet om kameraderi.
Jeg ser en retning jeg ikke er komfortabel med, og klarer dermed ikke å sitte i ro og holde kjeft.

Mannen som skal lede «På kamp med Vålerenga» er den samme mannen som for under seks mnd siden boikottet å nettopp dra på kamp med Vålerenga på grunn av at det fantes medfans som hadde en annen tribuneoppfattning. Mannen som satt seg selv foran klubben der altså. Dette ønsker klubben å bygge videre på og ansetter Bjørnseseth inn i klubb administrasjonen.
Det betimelig å spørre seg selv om denne joviale bloggingen som denne herremannen har utført har hatt en baktanke. For meg har det fra dag en sett ut som en selvrealisering som nå har gitt frukter.

Muligens at jeg fremstår svært negativ og skeptisk, men det står jeg fritt til å være. Jeg håper klubben har tenkt seg godt igjennom når det gjelder denne saken og selvfølgelig håper jeg også at det lykkes.
Vis meg at jeg tar feil!

Avslutter med å gjenta oversikten;

Du jobber for flere enn bare deg sjæl, når du er i Enga…

-Stein Øya