Tribuneshoppen/Stang Ut drar igang et nytt prosjekt. Dette er 100 % seriøst og ikke noe tullball. I dagens samfunn er det mange som sliter med å få det til å gå rundt økonomisk. Samtidig er det viktig at barna i Gamle Oslo får være i aktivitet, mestre og være en del av et lag. Ikke minst at man ikke ramler utpå og havner i feil miljø. Satsene for å spille innebandy og håndball f.eks i Vålerenga er ikke dyrt. Kanskje Oslos billigste? Fotballen og ishockey kan også søke om det trengs.

SÅ HVA ER GI EN SLANT?

Mange supportere har gjerne lyst til å gi litt ekstra spenn til gode tiltak. Gi En Slant kommer da inn å betaler en engangssum til noen som trenger det. La oss ta ett eksempel:
Jesper på 7 år har lyst til å starte på håndball, men foreldrene har ikke råd. Da kommer dette prosjektet inn og dekker inntil 1500 spenn pr barn en gang. Da dekker man kontigenter og har råd til en håndball hvis man kjøper på XXL f.eks. Da blir familien glad og man har da kanskje fanget opp et nytt talent på sikt. For å være på den sikre siden kommer man til å ta kontakt med rette folk slik at spenn ikke kommer i egen lomme eller på aveie.

HVORDAN GÅR MAN FRAM?

Ta kontakt på innboksen til enten Tribuneshoppen eller Stang Ut, eller send mail til Mikkel på kjelstrup.mikkel@gmail.com så tar vi det derfra.
Har virkelig trua på dette prosjektet. Selv kommer jeg til å sette inn 150 spenn i måneden på dette prosjektet. Stang Ut og Tribuneshoppen kommer til å gi en symbolsk engangssum. Alle som gir kommer til å få heder, ære og en bamseklem. Vil du være anonym så er det helt greit.

På vegne av Gi En Slant:

Mikkel Kjelstrup